Mc Donalds

We kennen allemaal wel iemand die zijn of haar McDonalds op een unieke manier eet, of een moment in de McDonalds heeft meegemaakt om nooit te vergeten. Met dit concept ‘Mc Wie?’ gaat McDonalds op zoek naar de meest uiteenlopende McDonalds bezoekers. Misschien wel naar jou?

Ze waren in ieder geval naar ons op zoek om prachtige handen toe te voegen aan de visualisatie van dit concept. Zie hieronder de Handsome Hands van Delfina, Melissa, Tim en Orfeo shinen met de heerlijke producten van McDonalds.

 

Fotograaf: Sem Versluis van No Point studio
Creative Agency: Blauw Gras an Ace Agency
Foodstyling: Sander de Ponti
Setstyling: Femke van Tiggele
Handmodellen: Delfina, Melissa, Orfeo en Tim

Bekijk meer

Minitials

Minitials

Onze handmodellen Ayesha en Reza mochten meewerken aan deze prachtige december campagne voor Minitials. Wat een fantastisch feestelijke beelden zijn het geworden!

De Belastingdienst

De Belastingdienst

De Belastindienst; leuker kunnen we het niet maken, wél mooier! Met deze Handsome Hands van Orfeo, Peter en Okkie.   Agency: Roorda Reclame Set + Prop design: Studio Mals D.O.P. + post production: Set reset films Production Agency:Shop Around Amsterdam Handmodellen:...

CalFlowers

CalFlowers

Zijn onze Handsome Hands all over the world te bewonderen? Yes, zeker: van Amsterdam tot aan Amerika! Deze campagne 'that flower feeling' is door heel Amerika gegaan om het kopen van bloemen, als middel van 'self care', te stimuleren. Want iedereen wordt toch blij van...