Handmodel boeken? Zo gaat dat in zijn werk

nov 17, 2022

1. Model zoeken

Weet je al precies wie van onze handmodellen je wilt boeken? Of wil je graag een modelvoorstel van ons ontvangen? Beide is mogelijk. Wij vragen graag vrijblijvend de beschikbaarheid van de modellen voor je op.

2. Model boeken

Handmodel(len) geselecteerd en beschikbaar? Dan worden de gewenste modellen vrijblijvend voor je in optie gezet. Zodra je zeker weet welke model(len) je wilt boeken worden de opties omgezet naar een boeking of annulering. Een boeking is bindend.

Wij verzorgen de briefing en communicatie richting de handmodellen. We zorgen dat de gekozen handmodellen op de afgesproken dag en tijd op de juiste locatie aanwezig zijn, uiteraard mét mooie verzorgde handen en nagels.

3. Shoot

Onze handmodellen hebben veel ervaring, wat zorgt voor een professionele en prettige samenwerking op de set.

Er mag een stuk van het lichaam in beeld komen, maar het handmodel moet te allen tijde onherkenbaar blijven. Dit betekent tot en met maximaal de kin in beeld. De genomen foto’s zijn dan rechtenvrij inzetbaar, zowel qua type uiting, afzetmarkt als gebruiksduur.

Wil je een handmodel graag herkenbaar in beeld brengen? Laat dit dan vooraf weten, dan maken we hier passende afspraken voor.

4. Evaluatie

Na afloop van de shoot hebben we nog even contact. We bespreken het resultaat en of alles prettig verlopen is.

Lees verder

Handmodel gezocht!

Handmodel gezocht!

Yes, STOP! Dan ben je bij Handsome Hands aan het juiste adres. Handsome Hands is hét bureau voor handmodellen. Mannen, vrouwen, zwart, wit, jong, oud, getatoeëerd, 65-plus of plussize… Bij ons vind je ze allemaal! Heb je al mooie handen op de site gezien, of wil je...

Wat verdient een handmodel?

Wat verdient een handmodel?

Als handmodel kun je leuk verdienen! ‘Je handen uit de mouwen steken’ doe je dus niet voor niets. Echter zit er een ‘nadeel’ aan het werken als handmodel. Doordat je niet herkenbaar in beeld bent, heb je niet te maken met portretrecht. Hierdoor is er dus ook geen...

3 aandachtspunten bij het fotograferen van handen

3 aandachtspunten bij het fotograferen van handen

Het fotograferen van handen is een kunst op zich. In dit artikel delen we onze belangrijkste tips voor de perfecte foto waarin handen de hoofdrol spelen. 1. Juiste hoek Handen kunnen heel mooi en elegant zijn op beeld, maar ook gekke klauwen worden. Dat heeft deels te...